duminică, 11 octombrie 2015

Tips and tricks. How to order? | SheIn

Până acum am dat o singură comandă pe site-ul SheIn, dar vă asigur că nu va fi ultima.

Haine de calitate, la preţuri avantajoase, oferte de neratat şi transport gratuit.

Pentru a putea plasa o comandă tot ce trebuie să faceţi este să adăugaţi produsele dorite în coşul de cumpărături iar la sfârşit trebuie să apăsaţi butonul de Checkout. În continuare veţi fi rugate să vă introduceţi adresa, metoda de plată şi evetualele puncte bonus sau coduri de reducere. La sfârşit apăsaţi butonul de finalizare şi Gata!

Pe data de 1 aprilie am plasat o comandă destul de mare, de aproximativ 100 $ însă eu am plătit cu punctele strânse din programul lor bonus. Totuşi, am plătit transportul de 15$ plus încă un dolar pe asigurare, iar eu am ales ca metodă de plata Paypal ( recomand! )

Comanda a ajuns în Galaţi după 4 săptămâni, adică după 20 de zile lucrătoare, la poşta vamală ( coletul a venit din China ) . Din păcate nu am fost scutită de taxe însă pentru acea comandă să plătesc în plus 25 de lei nu m-a deranjat atât de mult.

Totuşi, să vă învăţ acum un mic truc:
După ce plasaţi comanda, rugaţi repede pe cineva de acolo de la Online help să vă scrie pe pachet o valoare mai mică de 10 euro ca să puteţi fi scutite de taxe! Există şi posibilitatea ca pachetul să ajungă din Olanda, adică din UE şi să ajungă la poşta locală, fără să plătiţi un leuţ.

Dacă aveţi nelămuriri în legătură cu site-ul sau dacă doriţi să plasaţi o comandă şi nu ştiţi cum, nu ezitaţi să mă contactaţi.

Royal Blue Fur Hooded Zipper Embellished Fleece Inside Military Coat


Navy Long Sleeve Minimalist Simple Classical Baggy Casual Dress


V Neck Hollow Light Grey Sweater


Pink Long Sleeve Pockets Coat


Black Long Sleeve Lace Up T-Shirt


Grey Marl Long Sleeve Casual Dress


SPOR LA SHOPPING! SHEIN